Topprestaties lever je samen
Staar jezelf niet blind op je doel, maar geniet vooral van de weg ernaar toe! Dit is een veel gehoord advies naar topsporters. Eentje welke ook ik graag ter harte neem. Recent stelden wij voor AIG Nederland een strategisch driejarenplan samen. Hierin nemen jullie, onze makelaars, als belangrijkste partners een centrale positie in.

Wij laten jullie zien dat wij een stabiele en betrouwbare partner zijn. Een partner die tijdig en transparant communiceert en duidelijk is over de risico’s en klanten waarvoor wij het meest waardevol kunnen zijn. Iedere dag kijken én denken we vooruit en blijven wij met focus onze relatie en dienstverlening ontwikkelen. 
De parallellen tussen topsport en business zijn overduidelijk en vaak beschreven. Op weg naar het belangrijke 1/1 renewal moment vergelijken we ook dit najaar onszelf met topsporters. In deze overvolle periode leveren onze teams samen een topprestatie door onze klanten de best passende ondersteuning en oplossingen te bieden. Wij supporten iedereen in zijn/haar rol met Get ready For ’22 en wensen jullie allen een periode om van te genieten! 
Jeroen Zohlandt
General Manager, AIG Europe S.A., Netherlands Branch
Ondernemers zijn topsporters, tot op het bot getraind om niet op te geven als het tegen zit. Bij regen steken ze geen paraplu op, nee, ze lachen de regen uit. Ze beseffen dat ondernemen geen sprint maar een marathon is. Net als Olympisch atleten weten ze hoe ze doelen moeten stellen, focus moeten houden, wanneer ze moeten pieken en hoe ze hun team moeten aansporen tot grootse daden.

Sanne Paassen, winnaar wereldbeker veldrijden